Dani Alves od naredne sezone u Manchester Unitedu

Prenose mediji u Engleskoj

Dani Alves od naredne sezone u Manchester Unitedu

Dani Alves postigao je dogovor sa Manchester Unitedom i naredne sezone trebao bi igrati na Old Traffordu prenose mediji na Otoku. 

Alvesu ističe ugovor sa Barcelonom i vjerovatno neće ostati na Camp Nou. Njegov menadžer istakao je kako će razmotriti sve opcije prije potpisivanja ugovora u decembru ili januaru. Međutim licencirani FIFA-in menadžer Francois Gallardo tvrdi kako je dogovor sa Unitedom već postignut. 

"Dani će napustiti Barcelonu naredne sezone. Potpisao je predugovor sa Manchester Unitedom," rekao je Gallardo. Za usluge Danija Alvesa zainteresovani su Chelsea, ali i Liverpool. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.