Di Maria: Messi nije krivac za loše igre Barcelone

Di Maria: Messi nije krivac za loše igre Barcelone

Sjajni fudbaler Real Madrida Angel Di Maria stao je u odbranu svog reprezentativnog kolege Lionela Messija koji se ovih dana našao na udaru španske javnosti.

Lionel Messi je bio jedan od najlošijih igrača u ključnim utakmicama Barcelone ove sezone, polufinalu Lige prvaka protiv Atletico Madrida, te finalu Kup kralja protiv Real Madrida.

"Messi je smiren. Nije u lošoj formi, već ga odbrambeni igrači zaista dobro čuvaju. Problem je u tome što mediji uvijek krive Messija, čak i kad cijela ekipa odigra loše. Uvijek je Messi kriv".

"Ovo je moje najbolje razdoblje otkako sam u Madridu, igram u životnoj formi. Bilo bi prekrasno kada bih osvojio svoju prvu Ligu prvaka", rekao je Angel Di Maria.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.