Frank de Boer preuzima Inter?
Foto: EPA

Holanđanin na klupi Intera?

Frank de Boer preuzima Inter?

M. Šljivak

Holandski trener Frank de Boer mogao bi postati novi trener milanskog Intera.

Slabi rezultati koje postiže Walter Mazzarri na klupi Nerazzurra dovode u pitanje njegov ostanak na klupi tima Giuseppe Meazze.

Rukovodstvo tima iz Milana navodno već traži nova rješenja na klupi, a najvjerovatniji izbor predsjednika Ericka Thohira je aktuelni trener Ajaxa Frank de Boer.

Holanđanin uz dosta uspjeha vodi ekipu Ajaxa s kojim ima ugovor do 2017. godine, ali kako stvari stoje trenersku karijeru bi mogao nastaviti u Interu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.