Guardiola: Lewandowski je inteligentan napadač

Pohvale na račun Poljaka

Guardiola: Lewandowski je inteligentan napadač

Bayern ne igra efikasno kao u prošloj sezoni, ali što se rezultata tiče navijači ovog kluba ponovo imaju razloga za zadovoljstvo.

Novi napadač Robert Lewandowski tokom priprema je briljirao, ali se nap rave partije i pogotke na službenim utakmicama još uvijek čeka.

“Veoma sam zadovoljan igrama Roberta Lewandowskog. Na savkoj utakmici je u dva, tri navrata bio u izglednoj prilici za postizanje pogotka. Inteligtentan je i uvijek je na pravom mjestu. Ovdje nema baš prostora kao što je imao u Borussiji Dortmund,” prokomentarisao je igru svog prvog napadača Pep Guardiola.

Bayern sutra gostuje kod Hamburga, što će biti nova prilika za poljskog reprezentativca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.