Hodgson se pribojava Bosanaca

Fulham protiv Wolfburga za polufinale EL

Hodgson se pribojava Bosanaca

Fulham će prolazak polufinale Evropske lige tražiti preko Wolfsburga, a na Craven Cottageu najviše strahuju od dva "talentovana Bosanca".

Iako je u Fulhamu atmosfera i sampouzdanje na visokom nivou, nakon što su u sjajnoj utakmici iz Evropske lige izbacili Juvetnus, u londonskom klubu su svjesni da je pred njima još jedna teška zadaća.

"Jako dobro igramo na svom terenu. Pobijedili smo Juventus što pokazuje da možemo pobijediti svakoga", smatra napadač Fulhama Zoltan Gera.

Trener londonske ekipe Roy Hodgson pribojava se jakog napada prvaka Njemačke-

"Wolfsburg je veoma snažan u napadu. Tu su dva talentovana Bosanca, Zvjezdan Misimović i Edin Džeko, plus Brazilac Grafite, koji zajedno čine strašan napad. Biće to jako dobre utakmice za gledaoce jer i mi volimo napadačku igru", rekeo je Hodgson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.