I Werder želi Harisa Medunjanina

Nakon Leverkusena i Lazija

I Werder želi Harisa Medunjanina

Nakon što su interesovanje za reprezentativca Bosne i Hercegovine Harisa Medunjanina pokazali Bayer Leverkusen i Lazio, u utrku se uključio i Werder iz Bremena.

Haris Medunjanin mogao bi se priključiti Senadu Luliću i Emiru Spahiću, reprezentativcima Bosne i Hercegovine koji su ovog ljeta promijenili klubove.

Vezni igrač izraelskog Maccabija iz Tel Aviva našao se prvo na meti Bayera iz Leverkusena, a potom i Lazija, da bi se na kraju u utrku za našeg reprezentativca uključio još jedan bundesligaš, Werder iz Bremena.

Naime, Medunjaninov transfer mogao bi zavisiti od jednog drugog Bosanca, Marka Marina, čiji bi odlazak iz Werdera i definitivno otvorio vrata za Medunjanina, kojeg bi Maccabi mogao pustiti za 1,5 do dva miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.