Kovač u reprezentaciju zove Jajčanina Marina Leovca?!

Rođeni „Bosanac“ pojačava Vatrene

Kovač u reprezentaciju zove Jajčanina Marina Leovca?!

Marin Leovac, fudbaler Rijeke koji je rođen u Jajcu, dobio je hrvatsko državljanstvo i najvjerovatnije će na sljedećem okupljanju hrvatske reprezentacije dobiti poziv Nike Kovača.

Zahvaljujući odličnim partijama u klubu s Kantride, Leovac je skrenuo pažnju Nike Kovača koji je navodno u ovom 26-godišnjem fudbaleru vidio odlično rješenje na poziciji lijevog beka.

Hrvatski mediji Leovca su okarakterisali kao najboljeg lijevog beka koji je zadnjih godina igrao u Hrvatskoj. Izuzetno motoričan, prvoklasnog udarca i centaršuta, a danas je to za njih najbolja lijeva noga u hrvatskom prvenstvu.

Leovac koji se nikada nije dovodio u vezu s reprezentacijom BiH, karijeru je počeo u bečkoj Austriji, čiji je član bio u periodu od 2002. do 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti