Kraljevi se čuvaju za Barcelonu, ali ne i Ronaldo

Real Madrid večeras na Bernabeu dočekuje Schalke

Kraljevi se čuvaju za Barcelonu, ali ne i Ronaldo

Real Madrid je u Gelzenkirhenu završio posao. Kraljevi su protiv Schalkea slavili rezultatom 6:1, a već narednog vikenda u Madridu ih očekuje možda i utakmica sezone u španskoj Primeri. 

Na Santiago Bernabeu stiže Barcelona, a Madriđani žele pobjedom doći do velikih sedam bodova prednosti u odnosu na velikog rivala. Večeras će na Santiago Bernabeu stadionu gostovati Schalke 04. Kako je pitanje pobjednika riješeno u Njemačkoj, Ancelotti će na teren poslati kombinovani sastav. 

Najbolji fudbaler Kraljeva i večeras će na teren. Iako je Talijan mogao odmoriti Ronalda, Portugalac želi da igra. Tako će Ronaldo u vrhu napada igrati sa Jeseom i Moratom, dok će iza njih biti Isco. Pored Ronalda od standardnih prvotimaca na terenu će još biti Xabi Alonso i Sergio Ramos prenosi Marca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.