Legenda kluba bodri Sarajevo protiv Borussije

Faruk Hadžibegić stigao u Dizeldorf

Legenda kluba bodri Sarajevo protiv Borussije

Faruk Hadžibegić, bivši fudbaler Sarajeva i reprezentativac bivše Jugoslavije, vozom iz Pariza stigao je u Dizeldorf.

U hotel u kojem su smješteni fudbaleri Sarajeva igračka legenda tima sa Koševa stigla je kako bi dala podršku igračima i stručnom štabu, te će sutra zajedno sa svim ostalim članovima bordo ekspedicije biti podrška izabranicima Dženana Uščuplića u revanš susretu play-off faze Europa lige protiv Borussije M'gladbach.

Faruk Hadžibegić stigao je na poziv predsjednika Fudbalskog kluba Sarajevo, Edisa Kusturice. Hadžibegić je istakao kako mu je velika čast i zadovoljstvo biti gost ekipe sa Koševa na utakmici u Njemačkoj.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.