Loše vijesti iz Rima: Strootman vjerovatno završava karijeru

Operacija prošla bezuspješno

Loše vijesti iz Rima: Strootman vjerovatno završava karijeru

Iz italijanske prijestolnice stiže tužna vijest. Jedan od najboljih fudbalera Rome Kevin Strootman će, najvjerovatnije, završiti fudbalsku karijeru!

Ovaj fudbaler je zbog povrede koljena morao na operaciju, koja je na žalost svih u Romi prošla bezuspješno, rekao je klupski ljekar italijanskog viceprvaka.

Strootman je fudbaler koji je prošle sezone pružao fantastične partije za Romu prije kobne ozlijede, zbog koje je propustio i nastup na Svjetskom prvenstvu. Na njega su one ostavile veliki trag i nikada se nije uspio oporaviti do kraja.

Po svemu sudeći, odlični vezni fudbaler i bivši član PSV-a će biti prisiljen okončati svoju karijeru sa samo 25 godina...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.