Mancini: Igračima ne zamjeram, ja sam jedini krivac

Nakon ispadana iz EL

Mancini: Igračima ne zamjeram, ja sam jedini krivac

A. Beganović

Jedno od najvećih iznenađenje Evropske lige sinoć su napravili fudbaleri lisabonskog Sportinga. Istina, izgubili su od Manchester Cityja, no prošli su u narednu fazu takmičenja.

Da u novcu nije sve potvrdili su sinoć i fudbaleri Sportinga, koji su uspjeli iz Evropske lige izbaciti bogati Manchester City.

Popularni Građani pred svojim navijačima od 0:2 su stigli do 3:2, no to im nije bilo dovoljno za prolaz, a svu krivicu za ispadanje iz Evropske lige na sebe je preuzeo menadžer Roberto Mancini.

"Još u prvom meču sam napravio grešku jer sam mislio da ćemo nakon Porta lako izaći na kraj sa Sportingom. Pogriješio sam, u fudbalu ništa nije lako", nakon sinoćnjeg meče je izjavio Mancini.

"Međutim, ponosan sam na igru mojih fudbalera, a u isto vrijeme sam razočaran jer smatram da smo u dva susreta bili bolji protivnik od Sportinga. Ja sam trener ovog tima, eliminacija je samo moja krivica i doista igračima nemam šta zamjeriti", dodao je Mancini.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.