Milan slavio protiv Young Boysa, Allegri "preživio"

Milan slavio protiv Young Boysa, Allegri "preživio"

E. Škorić

Nogometaši Milana slavili su protiv švicarskog Young Boysa s 3:1 u prijateljskom susretu, koji je odigran u Bernu.

Švicarci su vodili u prvom poluvremenu. Nuzzolo je u 39. minuti pogodio za vodstvo domaćih. Međutim, u nastavku potpuni preokret.

U 57. minuti Kaka je zabio iz penala, a onda i Saponara u 71. minuti. Tri minute kasnije Cristante je postavio konačnih 3:1.

Inače, ovaj susret bio je "odlučujući" za trenera Rossonera Massimiliana Allegrija. Da njegov klub nije pobijedio, vjerovatno bi se oprostio s klupom Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.