Nani: Ronaldo laže, htio je svu slavu za sebe!

Optužbe na račun kapitena

Nani: Ronaldo laže, htio je svu slavu za sebe!

Fudbaler Manchester Uniteda Nani optužio je svog saigrača iz reprezentacije Portugala Cristiana Ronalda da laže.

Nakon što je Portugal ispao na penale od Španije, Ronaldo nije dobio priliku da šutira jer je bilo određeno da on šutira peti, zadnji penal, do kojeg nije ni došlo.

Ronaldo je nakon susreta izjavio da mu je krivo što nije šutirao, te je rekao da je tu odluku donio selektor Paolo Bento. Međutim, Nani tvrdi da Ronaldo laže!

"Ronaldo laže da mu je Bento rekao da šutira posljednji. Bio sam tu kada je on prišao Bentu i rekao da želi da, tako što će peti izvesti penal, riješi seriju.  Želio je svu slavu samo za njega ako bismo eliminisali Špance. Ja sam selektoru rekao da prihvatam bilo kakvu njegovu odluku, jer su penali rulet", rekao je Nani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti