Ognjen Vranješ potpisao za Krasnodar!

Još jedan bh. reprezentativac u Rusiji

Ognjen Vranješ potpisao za Krasnodar!

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ drugi je naš igrač koji je jučer otišao u Rusiju. Nakon Senijada Ibričića, koji je postao novi član Lokomotiva, Vranješ je iz Sheriffa prešao u drugoligaša Krasnodara.

Vranješ je sa ruskim drugoligašem potpisao ugovor na tri i pol godine za koje će zaraditi oko milion eura. Crvena zvezda, klub u čijem je vlasništvu bio Vranješ, dobit će 200. 000 eura, dok će Sheriff Tiraspol, klub u kojem je Vranješ igrao kao pozajmljen igrač, dobiti 100.000 eura.

Ognjen je prije dvije godine iz Borca otišao u Crvenu zvezdu, ali se nije najbolje snašao, pa je igrao na posudbama u Napretku i Sheriffu s kojim je postao prvak Moldavije. Sada ide u ruskog drugoligaša gdje će ga trenirati bivši trener Zvezde i Leotara Slavoljub Muslin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.