Video zapis sa današnje press konferencije

Osim: Biće teško, ali nije nemoguće

A. Beganović

Pred fudbalerima aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, sutra je težak zadatak, što je istakao i menadžer tima sa Grbavice Amar Osim na današnjoj konferenciji za medije.

Međutim, iako je Osim svjestan da će biti jako teško nadoknaditi 1:4 protiv Maribora iz prvog susreta na Ljudskom vrtu, vjeruje kako su čuda uvijek moguća.

"Vaspitan sam tako da realno gledam na stvari, pa ću vam reći da je dosta teško nadoknaditi minus iz Maribora. Nije nemoguće, ali isto tako nije nemoguće ni na lotu dobiti. Naš cilj je odigrati maksimalno ozbiljno, kao što smo odigrali većim dijelom prvog poluvremena u Mariboru, iako tako odigramo, onda možemo parirati ekipi iz Slovenije. Svako bezglavo jurcanje, može nas dovesti u velike probleme", istakao je Osim na press konferenciji i dodao:
 
"Nećemo krenuti sa istim timom, ali nekih drastičnih promijena neće ni biti. Bitno je da dobro odigramo, jer vladat će neki drugačiji uslovi, a teren, lopte i velika podrška sa tribina bit će naša velika prednost", kazao je trener Plavih

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.