Pellegrini: Nasri mjesec dana van terena

Problemi za ekipu sa Etihada

Pellegrini: Nasri mjesec dana van terena

Manchester City danas će u okviru šestog kola engleskog Premiershipa gostovati kod Hulla. 

Građani su jako loše ušli u sezonu, a za pobjedu u prvenstvu ne znaju u posljednja tri kola. Hull je idealna prilika da se negativan niz ekipe sa Etihada konačno prekine. 

Manuel Pellegrini u današnjem susretu neće imati na raspolaganju Samira Nasrija, a Francuz bi zbog povrede prepona mogao biti van terena narednih mjesec dana. 

"On će možda imati i operaciju u narednim danima. Nisam doktor, ali mislim da na njega nećemo računati narednih mjesec dana. Trenirao je, ali nije bio 100 posto spreman, nije se osjećao ugodno i doktor je odlučio da je operacija najbolja opcija. On je važan igrač za nas, neće biti jednostavno bez njega, ali ne želimo da nam povreda bilo kojeg igrača bude izgovor," rekao je Pellegrini. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.