Pjanić u Inter, Ranocchija u Romu?

Da li je na pomolu razmjena igrača

Pjanić u Inter, Ranocchija u Romu?

A. Beganović

U inostranim medijima iz dana u dan se sve više piše o eventualnim transferima, a među onim igračima koji ne silaze sa naslovnica su i mnogi reprezentativci naše zemlje.

Jedan od njih je i veznjak Rome, Miralem Pjanić, koji se povezuje sa brojnim klubovima među kojima je i Barcelona.

No, navodno nije samo Barcelona koja se interesira za Malog Princa, odnosno ako ćemo vjerovati inostranim medijima, poduža je lista klubova koji bi Pjanića rado vidjeli u svojim redovima.

Među njima je i Inter, čiji novi trener Walter Mazzarri slaže momčad s kojom će napasti vrh Serije A, a navodno je ovaj stručnjak u potrazi sa veznim fudbalerom koji će oplemeniti igru njegove momčadi.

I upravo je Pjanić taj kojeg Mazzarri vidi kao igrača koji će dati poseban šmek igri njegovog tima, a prema pisanju italijanskih medija, Romi će Inter za Malog Princa ponuditi defanzivca Andrea Ranocchiu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti