PSG odbio Barceloninih 43 miliona eura za Marquinhosa
FOTO: EPA

Blanc računa na Brazilca

PSG odbio Barceloninih 43 miliona eura za Marquinhosa

A. Beganović

Marcos Aoas Correa, poznatiji kao Marquinhos i u narednoj sezoni branit će boje francuskog prvaka PSG-a, iako je za njegovim uslugama ozbiljno zainteresovana Barcelona.

Prema pisanju španskih medija čelnici Barcelone su za Marquinhosa poslali službenu ponudu na adresu francuskog prvaka vrijednu 43 miliona eura.

Međutim, ista je odbijena jer trener PSG-a, Laurent Blanc ozbiljno računa na mladog Brazilca. Podsjetimo, Marquinhos je u PSG stigao prošle godine iz Rome, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Corinthians.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.