Remi Sochauxa i Dijona

Prciću 90 minuta

Remi Sochauxa i Dijona

A. Beganović

U prijateljskom susreti odigranom danas Sochaux i Dijon su remizirali (2:2), a potencijalni bh. reprezentativac Sanjin Prcić igrao je svih 90 minuta.

Francuski klubovi pripremaju se za nadolazeću sezonu, a prijateljski susret danas su odigrali Sochaux i Dijon, koji je u 28. minuti golom Philippoteuxa stigao do prednosti.

Pet minuta kasnije momčad našeg Sanjina Prcića preko Butina poravnava, da bi isti igrač u 4. minuti nastavka zabio za 2:1. Do 64. minute rezultat se nije mijenjao, a onda Babit pogađa za konačnih 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.