Salihović napušta Hoffenheim, nova destinacija Turska?
Foto: EPA.eu

Zmaj napušta Bundesligu?

Salihović napušta Hoffenheim, nova destinacija Turska?

Prema nezvaničnim informacijama koje stižu iz Njemačke, naredna sezona Bundeslige mogla bi biti "siromašnija" za jednog Zmaja. 

Naime, prema informacijama koje stižu iz Sinsheima, a na čiju se potvrdu još uvijek čeka, bh. reprezentativac Sejada Salihović, koji od 2006. godine nastupa u redovima TSG Hoffenheima, će najvjerovatnije napustiti ekipu sa kojom je svojevremeno izborio ulazak u Bundesligu.

Jedan od dvojice kapitena TSG-a i najbolji strijelac klub u njenoj bundesligaško historiji bi trebao u pravcu turske Super lige, ali tačna destinacija još uvijek nije poznata.

Koliko su zaista tačne ove informacije, koje treba uzeti sa rezervom, biće svakako poznato u narednim danima. Svjetsko prvenstvo svakako je prilika za sve bh. reprezentativce da odličnim partijama na Mundijalu sebi dodatno podignu cijenu, pa je logično što mnoge neke od njih klubovi koji ih žele u svojim redovima žele angažovati prije najveće fudbalske smotre na svijetu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.