Sejad Salihović blizu prelaska u Hull City

Tvrdnje njemačkih medija

Sejad Salihović blizu prelaska u Hull City

Sejad Salihović blizu je odlaska iz Hoffenheima, tvrde njemački mediji. Reprezentativac BiH nije zadovoljan trenutnim statusom u klubu i već je počeo praviti pritisak na čelnike kluba kako bi mu dopustili prelazak u engleski Hull City.

Ovaj član Premiershipa ima problem na lijevom boku, a za papire Sejada Salihovića spreman je ponuditi devet miliona eura.

Očekuje se da Salihović danas ili sutra privatnim letom doputuje u Englesku i parafira ugovor sa Hullom. Jedina prepreka je što njegov ugovor sa Hoffenheimom važi do 2016. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.