Spahić nije isključen samo zbog starta nad Lewandowskim?

Crveni karton za kapitena Zmajeva

Spahić nije isključen samo zbog starta nad Lewandowskim?

Derbi 15. kola Bundeslige između Borussije Dortmund i Bayer Leverkusena završen je minimalnom pobjedom gostiju, ali i sa dva crvena kartona, od koji je prvi, i to direktan, zaradio kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić, deset minuta prije kraja susreta.

Glavni arbitar Florian Mayer pokazao je Spahiću crveni karton ne samo zbog starta nad Lewandowskim, nego i zbog činjenice da je nekoliko trenutaka nakon starta nad Poljakom bh. reprezentativac ušao u verbalni duel sa Henrikhom Mkhitaryanom, te ga “ošamario”, piše većina njemačkih listova u svom današnjem izdanju.

Pogledajte zbog čega je bh. kapiten morao napustiti travnjak Signal Iduna Parka deset minuta ranije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.