Suarez: Gerrard mi nije dao u Arsenal, hvala mu na tome

Urugvajcu malo falilo da napravi 'grešku' u karijeri

Suarez: Gerrard mi nije dao u Arsenal, hvala mu na tome

Urugvajski fudbaler Luis Suarez ostvario je svoj san. Nakon sezone iz snova u Liverpoolu, karijeru je nastavio u Barceloni, ali malo je falilo da napravi 'krivi' potez u karijeri.

U svojoj autobiografiji ovaj 27-godišnji fudbaler otkrio je kako je za njegov transfer u Barcelonu najzaslužniji Steven Gerrard. 

"Da nije bilo njega, napravio bih veliku grešku. Kada sam bio na pragu Arsenala rekao mi je da odigram još jednu dobru sezonu u Liverpoolu i da ću onda moći birati između Bayerna, Reala i Barcelone koji će se boriti za moj potpis. Na kraju je tako i bilo i mnogo sam mu zahvalan", otkrio je Suarez.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.