Velika svađa u svlačionici Rome

Spalletti na kraju kaznio cijeli tim

Velika svađa u svlačionici Rome

E. Čaušević

Ekipa Rome jučer je poražena na gostovanju protiv Torina sa 3:1.

Vučica je u Torino stigla po tri boda, ali su igrači Rome na kraju pognute glave napustili teren. Italijanski mediji danas su prenijeli da je veliki haos vladao u svlačionici rimske ekipe nakon završetka ove utakmice.

Navodno, Luciano Spalletti je došao u sukob sa jednom od zvijezda ove ekipe, ali još uvijek nije poznato ko je to bio. Italijanski stručnjak je bio ljut na tog igrača zbog loše igre, te je na kraju odlučio kazniti cijeli tim.

Naime, igrači Rome će do srijede imati po dva treninga dnevno, te neće imati slobodan dan koji je planiran za danas. Čini se da je Spallettiju "pukao film".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi