Zvanično: Balić novi igrač Cluja

Pojačao rumunskog velikana

Zvanično: Balić novi igrač Cluja

E. Škorić

Crnogorski defanzivac Saša Balić potpisao je zvanično ugovor s rumunskim Clujom.

Balić je prošlu sezonu odigrao 15 prvenstvenih utakmica u bordo dresu, no na kraju sezone je dogovorio raskid ugovora sa Sarajevom, pa se vratio u Rumuniju.

Potpisao je s Clujom na godinu dana uz opciju produženja na još godinu dana. 

Cluj u narednu sezonu ulazi s velikim ambicijama, što govori i činjenica da je rumunski klub preuzeo Dan Petrescu, proslavljeni rumunski stručnjak koji ima bogatu karijeru iza sebe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dvadesetsedmogodišnji Balić je, podsjetimo, u karijeri nosio dresove OFK Beograda,  Grbalja, Intera iz Zaprešića, Kryvbasa, Metalurga, Targu Muresa i Sarajeva, dok je za reprezetnaciju Crne Gore sakupio 12 nastupa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije