Legendarni igrač Bayerna prati meč Partizana i Zvezde
Foto: Screenshot

Schweinsteiger stigao u Pionir

Legendarni igrač Bayerna prati meč Partizana i Zvezde

E. Čaušević

Košarkaši Partizana trenutno igraju na domaćem parketu veliki derbi protiv Crvene zvezde u okviru 7. kola ABA lige.

Kao što smo i navikli pred ovakve okršaje na tribinama vlada sjajna atmosfera, a navijači Partizana potrudili su se da odmah iz sveg glasa podrže svoj tim. Iznenađenje za domaće je što ovom meču prisustvuje i nekadašnji igrač Bayerna, Bastian Schweinsteiger, koji je dobio ogromne ovacije.

Poznato je da je Schweinsteiger u ljubavnoj vezi sa srbijanskom teniserkom Anom Ivanović, te je po drugi put odlučio da dođe u Pionir bodriti Partizan. Schweinsteiger nije krio svoje oduševljenje kada je čuo s tribina gromoglasnu podršku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi