Naš je Juka lijepo vaspitan!

Odnio Morrisa, pa mu "poklonio" loptu

Naš je Juka lijepo vaspitan!

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine povrijedio se protekle noći u duelu njegovih Denver Nuggetsa sa Phoenix Sunsima.

Nurkić se početkom posljednje četvrtine izvrnuo skočni zglob desne noge, te je morao napustiti parket iako je bio blizu novo "double-double" učinka (8 poena, 8 skokova).

U jednom duelu pod košem Nurkić je odnio Markieff Morris koji ga je pokušao zaustaviti tijelom, ali je na kraju košarkaš Sunsa završio na parketu, a Jusuf je neometano lotu položio u koš. 

Nakon što je ona prošla kroz obruč Nurkić ju je ponovo uhvatio i dao Morrisu. Markieff ju je želio, zar ne? Naš je Juka lijepo vaspitan pa je svom protivniku dao ono što je želio, ali tek nakon što je loptu probacio kroz obruč...

O2qrMg1ZOa9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti