Navijač Čelika na istočnoj tribini zaprosio djevojku

Prosidba na utakmici Čelik - Široki

Navijač Čelika na istočnoj tribini zaprosio djevojku

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su na Bilinom polju odigrali utakmicu 14.kola Premijer lige protiv Širokog Brijega.

Zeničani su imali veliku podršku svojih navijača, a iako su ubjedljivo poraženi pjesma domaćih pristalica nije prestajala do kraja utakmice.

Zanimljiv detalj desio se u 15. minuti utakmice kada je Haris, inače vatreni navijač Čelika, na istočnoj strani Bilinog polja zaprosio svoju djevojku Mateu.

Ona je uz suze radosnice rekla da, što je naišlo na veliko oduševljenje najvatrenijih pristalica Čelika koji su smješteni na južnoj strani stadiona.

Ovakve scene već smo viđali na našim terenima, a sigurno da Haris i Matea današnju utakmicu neće pamtiti po dobrom kada je u pitanju rezultatski, ali prosidba i ostalo će sigurno duboko ostati u njihovom sjećanju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi