Heyward sam protiv Cubsa

Odličan početak nove sezone

Heyward sam protiv Cubsa

U sinoć odigranim utakmicama MLB lige bilo je mnogo uzbuđenja. Večer je obilježila sjajna igra Jasona Heywarda koji je u prvoj utakmici kao udarač udario tri run homera.

Zahvaljujući njemu Atlanta Bravesi su pregazili Chicago Cubse sa 16:5. Velike i očekivane pobjede upisali su Philadelphia protiv Washingtona (11:1) i St. Louis protiv Cinncinatija (11:6). Iznenađenje večeri su priredili Pittsburgh Piratesi koji su slavili protiv Dodgersa sa 11:5.

San Francisco je slavio u Houstonu, Arizona je bila bolja od Padresa, a Colorado od Milwaukeeja. Metsi su novu sezonu otvorili pobjedom nad Floridom, dok su u jednoj od najboljih utakmica večeri Angelsi bili bolji od Minnesote rezultatom 6:3.

Chicago WS – Cleveland 6:0
Texas – Toronto 6:5
Kansas – Detroit 4:8
LA Angels – Minnesota 6:3
Oakland – Seattle 3:5
Washington – Philadelphia 1:11
Cinncinati – St. Louis 6:11
NY Mets – Florida 7:1
Pittsburgh – LA Dodgers 11:5
Milwaukee – Colorado 3:5
Atlanta – Chicago Cubs 16:5
Arizona – San Diego 6:3
Houston – San Francisco 2:5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.