James Erskine: Glasine da će Ian izgubiti ruku su gluposti

Javio se menadžer Iana Thorpea

James Erskine: Glasine da će Ian izgubiti ruku su gluposti

James Erskine, menadžer Iana Thorpea tvrdi kako su informacije da bi nekadašnja australska plivačla zvijezda mogla ostati bez ruke, čiste gluposti.

Kao što je poznato od ranije, peterostruki olimpijski pobjednik je zadobio infekciju operiranog ramena, zbog kojeg je po dolasku u Sydney hitno prebačen na odjel intenzivne njege.

" Ian je dobro, prima infuziju, antibiotike i sve što treba. Posljednje informacije koje su se pojavile u medijima, rekao bih da preuveličane. U ovoj situaciju moglo bi se reći da je to najgori scenario, jer su umiralo od takvih  infekcija, ali ljudi to sada izmišljaju. Thorpe nije više na odjelu intenzivne njege. Osjeća se dobro, ali umorno i sigurno neće biti spreman za izlazak na kafu ili sastanak s Princom Williamom. Sve što je jučer napisano o gubitku ruke su gluposti " kaže James Erskine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.