Padilla ostaje u Dodgersima

MLB vijesti

Padilla ostaje u Dodgersima

LA Dodgersi su konačno uspjeli dogovoriti produženje suradnje s Vicente Padillom na još jednu sezonu. Ugovor je vrijedan 5 miliona dolara.

32-godišnji Padilla se tako pridružio Chadu Billingsleyu, Hiroki Kuroadi i Claytonu Kershawu koji su to uradili već ranije. Njihov put slijedili su i Stults, Elbert, Haeger, a još se samo očekuje da to učini Russ Ortiz.

Padilla je prošlu sezonu počeo u Texas Rangersima, ali je u avgustu napustio taj klub te se pridružio Dodgersima kojima je pomogao na putu ka doigravanju. Bio je jedan od najboljih igrača Dodgersa u finalnoj utakmici NFC-a protiv Philliesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.