Sidney Rice produžio ugovor s aktuelnim prvacima

Sidney Rice produžio ugovor s aktuelnim prvacima

Aktuelni NFL prvak Seattle Seahawks i WR Sidney Rice dogovorili su produžetak saradnje na još jednu sezonu.

Sidney Rice je jučer proveo dan u New Jerseyu na pregovorima sa New York Jetsima nakon čega su reagovali u Seattleu i ponudili produžetak saradnje članu šampionske generacije Seahawksa.

Rice je 2011. godine potpisao petogodišnji ugovor sa Seahawksima vrijedan 41 milion dolara, ali je 27-godišnji Rice u posljednje dvije sezone imao dosta problema s povredama, pa je u februaru nakon osvajanja Super Bowla dobio otkaz.

U prošloj šamopionskoj sezoni Rice je počeo prvih osam utakmica u sezoni, imao je solidnu statistiku (15 pasova, 231 yarda, tri polaganja), a onda se povrijedio i nije igrao do kraja sezone.

Prva zvijezda kluba QB Russell Wilson je preko svog Twitter profila zahvalio upravi kluba što je odlučila potpisati novi ugovor s Riceom koji je jedan od omiljenih igrača navijačima Seattlea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti