Tri sedmice pauze za Aarona Rodgersa

Povrijedio se quaterback Green Bay Packersa

Tri sedmice pauze za Aarona Rodgersa

Aaron Rodgers bi mogao biti tri sedmice van terena nakon što su prvi testovi pokazali da je quarterback Green Bay Packersa imao manju frakturu ključne kosti. 

Rodgers se povrijedio u porazu Packersa od Bearsa 27:20. Rodgers je nezgodno pao na lijevo rame nakon duela sa Sheaom McCellinom na otvaranju utakmice. Fizioterapeut Packersa Pat McKenzie ukazao je pomoć Rodgersu na terenu, a kada je postalo jasno da quarterback Green Baya ne može nastaviti utakmicu McKenzie i Rodgers su otišli u svlačionicu. 

Packersi su ove sezone pogođeni povredama, linebacker Clay Matthews ima problema sa palcem, wide reciver Randall Cobb je povrijedio potkoljenicu, dok Jermichael Finley vuče povredu vrata. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.