U utorak finalne utakmice UNSA lige 2012

U utorak finalne utakmice UNSA lige 2012

E. Škorić

Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu, kao krovna studentska organizacija, nakon dugih šest godina pauze ponovo je pokrenuo jedinstvenu UNSA ligu u tri sportske discipline: nogometu, košarci i odbojci.  

Nakon više od mjesec dana takmičenja po grupama, u kojima je 60 ekipa iskazalo sportski duh, liga je došla do samog kraja.

Zbog toga nam je želja pobliže vas upoznati s ovim najmasovnijim studenskim projektom  U Bosni i Hercegovini.

Pozdravno obraćanje studentima učesnicima, kao i svim prisutnim uputit će rektor Univerziteta u Sarajevu prof. dr. Faruk Čaklovica, uz kojeg će prisutni biti i dekani fakulteta i akademija UNSA.

Nagrade pobjednicima uručit će ugledni bosanksohercegovački sportisti.

Finalne utakmice UNSA lige 2012 održat će se u utorak 3. jula u periodu od 17 do 20 sati u Kulturno-sportskom centru Ilidža u ulici Mala aleja 67.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.