I rukometašice na dužem odmoru

Umjesto 2., početak proljetnog dijela 9. marta

I rukometašice na dužem odmoru

A. Beganović

Proljetni dio Premijer lige za rukometašice trebao je početi 02. marta, no zbog vremenskih nepogoda pomjeren je za sedam dana.

Zbog vremenskih nepogoda, a na inicijativu premijerligaških klubova početak drugog dijela PL za rukometašice pomjeren je za sedam dana.

 

"Na inicijativu klubova, kao i RS BiH odlaže se početak druge polusezone Premijer lige za rukometašice, koja je trebala početi 02/03.03.2012 godine, za 09/10.03.2012 godine. Kao Komesar takmičenja odluku sam donio zbog vanrednih okolnosti koje vladaju na prostoru BiH. Vođen sportskim motivima svjestan da u ovakvim vremenskim neprilikama koje vladaju u BiH, te nemogućnosti obavljanja redovnog trenažnog procesa, a na inicijativu klubova i predstavnika RS BiH kao Komesar takmičenja donosim konačnu odluku o pomjeranju početka odigravanja prvenstva PLŽ BiH", navodi Komesar takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.