Mira i dalje nepobjediva

Sve bliže jesenjoj tituli

Mira i dalje nepobjediva

A. Beganović

Večerašnjim utakmicama Ljubuški - Mira  i Goražde - Ilidža kompletirano je 7. kolo Premijer lige za rukometašice.

Rukometašice prijedorske Mire nastavile su koračati ka jesenjem naslovu. Naime, u Ljubuškom su Prijedorčanke došle do sedme pobjede (23:19) u isto toliko utakmica i sa 21 bodom osamile su se na čelu tabele.

Ilidža je očekivano upisala tri boda u duelu sa Goraždem (25:21). Domaće su bolje otvorile utakmicu i u prvom dijelu su imale prednost od pet golova (10:5), no iskusnije i u ovom trenutku bolje gošće uspjele su na odmor otići sa golom viška. U drugom dijelu su Ilidžanke ubacile u brzinu više i na kraju su sasvim zasluženo slavile.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.