Otkazan duel Bosne i Borca

Studenti ne znaju zbog čega

Otkazan duel Bosne i Borca

A. Beganović

Duel Bosne i banjalučkog Borca koji se trebao igrati sutra u okviru SEHA lige otkazan je, a još uvijek se ne zna kada će isti biti odigran.

Bosanskohercegovački derbi u okviru SEHA lige neće se igrati sutra, kako je bilo ranije planirano, a čelnici sarajevskog kluba ne znaju zbog čega je isti otkazan.

"Utakmica sa Borcem je otkazana, zbog rasporeda koji je prethodno dogovoren, a da naš klub nije bio uključen u takav dogovor. Utakmica sa Borcem je trebala po rasporedu biti odigrana 25. oktobra. Nadamo se da će rukovodstvo lige donijeti najbolju odluku što se tiče novog termina odigravanja", rekao je direktor kluba Kenan Magoda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.