Ridžić podnio ostavku

Promjene u RK Konjuh

Ridžić podnio ostavku

Danijel Ridžić podnio je ostavku na poziciju šefa stručnog štaba RK Konjuh iz Živinica. Neočekivan potez Ridžić je obrazložio porodičnim obavezama, a novi šef struke je Emir Hadžiavdić, dugogodišnji igrač Konjuha, direktor i prvi saradnik Ridžića u stručnom štabu. 

„Pored Ridžiča nas su napustili Gafar Hadžiomerović i Miloš Krečković. U tim se vraća Elvis Brkić. Idemo dalje, pripreme počinju 1. augusta u sklopu kojih ćemo imati mini turneje u Hrvatskoj i Mađarskoj“, kaže Hadžiavdić, novopečeni trener viceprvaka BiH.

Konjuh je s Ridžićem na kormilu u prošloj sezoni osvojio vicešampionsku titulu, Živiničani su igrali ponajbolji rukomet u BiH, a na treneru Hadžiavdiću je da nastavi istim stopama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.