Studenti večeras protiv Kadettena

Liga prvaka za rukometaše

Studenti večeras protiv Kadettena

A. Beganović

U okviru 8. kola Lige prvaka grupe A rukometaši sarajevske Bosne večeras će sa početkom u 20 sati u Švicarskoj snage odmjeriti sa Kadettenom.

Švicarska momčad u ovaj susret ulazi kao apsolutni favorit i svaki rezultat osim ubjedljivog poraza Studenata bio bi ravan čudu.

Aktuelni bh. prvak nalazi se u ogromnim problemima, ekipu sačinjavaju neiskusni igrači koji su u Bosnu došli iz nižerazrednih klubova, tako da je iznenađenje u večerašnjem susretu nemoguće očekivati.

Novi trener Bosne, Zdenko Antović, u Švicarskoj će na raspolaganju imati sljedeći sastav: Edin Tatar i Damir Efendić - golmani, te Tarik Alibegović, Adnan Bevrnja, Haris Bracković, Tarik Dedajić, Ajdin Demirović, Tarik Ganić, Adis Hrbat, Nedim Jusufović, Tarik Kasumović, Haris Lingo, Izudin Mujanović, Riad Polić, Dino Sabljaković, Hasan Terza, Edin Velispahić, Muhamed Zulfić.

Podsjetimo, na otvaranju Lige prvaka Kadetten je u Skedneriji sa ubjedljivih 34:23 savladao Studente.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.