Ubjedljive pobjede Borca i Ilidže

Premijer liga za rukometašice

Ubjedljive pobjede Borca i Ilidže

A. Beganović

U okviru 8. kola Premijer lige za rukometašice odigrana su dva susreta, a do ubjedljivih pobjeda stigli su Ilidža i Borac.

Ilidža je bez većih problema pred svojim navijačima savladala Živinice (40:25), dok je Borac u Banja Luci u duelu sa Hrasnicom bio još ubjedljiviji.

Naime, izabranice Radeta Unčanina slavile su sa nevjerovatnih 48:17, a da će gostujuće rukometašice doživjeti potop moglo se naslutiti već nakon prvih 30 minuta kada je Borac vodio sa 26:9.

Sutra se sastaju Mira - Knežopoljka, Katarina - Ljubuški i Lokomotiva - Zrinjski, dok se duel Goražda i Zrinjskog igra u srijedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.