Federer zaboravio na Davis Cup

Federer zaboravio na Davis Cup

Nekadašnji broj jedan svjetskog tenisa, Roger Federer, polako ostavlja razočaranje iz Davis Cupa iza sebe.Švicarac nije uspio odvesti svoju selekciju do četvrtfinala Svjetske grupe. Selekcija Sjedinjenih Američkih Država, na čelu sa Johnom Isnerom, u

"Igrao sam dobro u dublovima, baš kao i Wawrinka, ali jednostavno nismo imali sreće. Imali smo dobru komunikaciju, Severin Luthi nam je dosta pomagao kroz konverzaciju, no nažalost nismo uspjeli ispuniti zacrtani cilj. Sada se svi trebamo okrenuti nastavku sezone", rekao je razočarani Federer.

Podsjetimo, selekcija SAD-a slavila je trostruku pobjedu nad Švicarcima, iako su igrali bez Boba Bryana i Andyja Roddicka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.