Mostarci već hlade pobjednički šampanjac

STK Mostar blizu duple krune

Mostarci već hlade pobjednički šampanjac

M. Maksimović

Stonoteniseri Mostara stigli su na korak do velikog, istorijskog uspjeha. U svojoj tek drugoj sezoni među najboljim klubovima BiH, STK Mostar je uzeo Kup, a sada je vrlo blizu i naslov prvaka. 

U prvoj utakmici finala, Mostar je u gostima razbio ekipu Zenice 4:0. Prvi bod je osvojio sjajni Dragutin Šurbek mlađi, Armin Aličić je bio bolji od Edina Konjića. Za treći bod se pobrinuo Ivan Bobaš, a sjajni nastup Mostaraca u Zenici, zaokružili su parovima Dragutin Šurbek i Mirza Hadžijahić.

Mostarci u finalnoj seriji vode 1:0, iza sebe imaju veliku seriju od 20 pobjeda ove sezone. Drugi meč igra se u Mostaru, u četvrtak, a pobjednički šampanjac je već na hlađenju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.