Đoković pitao Dimitrova o slatkišima Marije Šarapove

Posjetio press konferenciju bugarskog tenisera

Đoković pitao Dimitrova o slatkišima Marije Šarapove

Njegove imitacije drugih tenisera i teniserki redovna su pojava na ATP Touru, a čini se kako se Novak Đoković odlično zabavlja i na Indian Wellsu. 

Srbijanski teniser posjetio je press konferenciju Grigora Dimitrova, momka Marije Šarapove, koja je nedavno pokrenula posao sa slatkišima i brendu dala ime Šugarpova. Pred punom salom novinara Đoković je rekao: 

"Hajde da pričamo. Moj prijatelj Grigor je najljepši momak na čitavom Touru. Zbog toga nema potrebe da pričamo o tenisu. Hajde da pričamo o tvom izgledu." 

"Šta želiš da znaš," rekao je Dimitrov uz osmijeh, a Đoković je pitao: "Koji je tvoj omiljeni Šugarpova slatkiš?" Bugarin je odgovorio Filtry Sour, a potom je opisao i svoj odnos sa Novakom. "On je odličan momak van terena. U odličnim smo odnosima, a i jezici su nam slični," riječi su Dimitrova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.