Pašić demantovao navode stonoteniserki

Pašić demantovao navode stonoteniserki

Sekretar STSBiH Sead Pašić demantirao je da je jučer medijima izjavio da su stonoteniserke Emina Hadžiahmetović i Ajla Kovač zahtijevale da do kraja sezone nastupaju pod imenom Stonoteniskog kluba Stens.

''Hadžiahmetović i Kovač su upoznate o činjenici da u stonom tenisu, u polusezoni, ne postoji prijelazni rok i da su one članice STK Željezničar do kraja sezone 2011./2012. One su samo tražile od Upravnog odbora da mogu nastupiti na pojedinačnim prvenstvima u ovoj sezoni zbog neriješenog spora koji imaju sa STK Željezničar'', stoji u Pašićevom demantiju.

Stonoteniski savez BiH će putem svojih stručnih komisija preduziti sve aktivnosti da se bh. reprezentativkama omoguće nastupi na narednim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.