Rekordan broj gledatelja u finalu Davis Cupa?

Rekordan broj gledatelja u finalu Davis Cupa?

E. Škorić

Finale Davis kupa, u kojem od danas do nedjelje u Sevilli igraju Španjolska i Argentina, pratit će rekordan broj gledatelja, njih 27.500, objavio je Međunarodni teniski savez (ITF) dodavši da se radi o rekordu u 111-godišnjoj povijesti natjecanja.

Andaluzijska prijestolnica je držala i stari rekord po broju gledatelja u Davis kupu iz 2004. godine kada je finale između Španjolske i SAD-a, koje je dobila domaća ekipa 3-2, pratilo 27.200 gledatelja.

Španjolski tenisači se nadaju petoj pobjedi u Davis kupu, a Argentinci, kojima je ovo četvrto finale, svojoj prvoj pobjedi.

Danas finale otvaraju drugi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal i Argentinac Juan Monaco, a nakon njih će rekete 'ukrstiti' David Ferrer i Juan Martin del Potro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.