Spin 2012 u Premijer ligi

Pometena konkurencija

Spin 2012 u Premijer ligi

A. Beganović

Stonoteniserski klub Spin 2012 iz Sarajeva, koji su osnovale sestre Amela Hadžiahmetović-Mujezinović i Emina Hadžiahmetović, u svom prvom zvaničnom nastupu izborio je plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Na kvalifikacionom turniru ekipa Spina je bila bez prave konkurencije i u finalu su bez većih problema savladali Željezničar rezultatom 3:0.

Prije toga Spin je istim rezultatom porazio Vitez, Stad i Ormanj. Spin 2012 je igrao u sastavu Emina Hadžiahmetović, Ajla Kovač, Amela Hadiahmetović-Mujezinović i Nives Čengić.

Podsjetimo, Stonoteniski klub “SPIN 2012”  je sportski klub koji djeluje kao udruženje građana. Osnovan je 23. maja 2012. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.