Vogošća i Aladža u finalu

Premijer liga BiH za stonotenisere

Vogošća i Aladža u finalu

Stonoteniseri Vogošće i Aladže plasirali su se u finale play-offa Premijer lige BiH.

Vogošća je u dva meča polufinala bila bolja od Viteza. U prvom susretu u Vitezu stonoteniseri Vogošće su pobijedili sa 4:1, dok su u uzvratu u Vogošći slavili rezultatom 4:2.

Aladža je do finala također došla pobjedom u dvije utakmice nad ekipom Mladosti. U prvom susretu u Zenici sarajevski stonoteniseri slavili su sa 4:3, dok su rezultatom 4:1 pobijedili u uzvratu u Sarajevu.

Prvi susret finala između Aladže i Vogošće na rasporedu je u srijedu, 15. juna u Skenderiji. Uzvratni susret bit će odigran 18. juna u Vogošći, a eventualna majstorica dan kasnije, također u Vogošći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti