Bilijar turnir "Mercur Open 2011"

Sarajevo

Bilijar turnir "Mercur Open 2011"

M. Skaka

SBK Mercur organizuje međunarodni turnir "Mercur Open 2011" u disciplini "9 ball" koji će se održati u prostorijama bilijar kluba Mercur u Sarajevu.

Na turniru će se pojaviti zvučna imena bilijara kao sto je Šandor Tot (Srbija), evropski prvak "8 ball" iz 2002. godine, Matijaž Erčulj (Slovenija) pobjednik prvog "Sarajevo Opena 9 ball“, Goran Mladenovic-Grga (Srbija), Martin Martinović (Srbija), Andreja Klasovic (Srbija), Dejan Sipkovski (Makedonija), te naši velikani Dino Čerimagić prvak BiH, Slaven Kozarić-Tyson, Moamer Alić, Damir Resić te mnogi drugi.

U petak, 16. septembra, u prostorijama SBK Mercur odrzaće se izvlačenje parova za "Mercur Open 2011" uz coctail party sa početkom u 20 sati. 

U sklopu izvlačenja održaće se Ring Game za sve zainteresovane igrače.

Igrači su svoje prijave predavali do petka u 19 sati. Kotizacija za igrače iznosi 25 Eura, a za dame 15. Ukupan nagradni fond iznosi 2.500 Eura.

Pobjednik turnira osvaja 1.000 Eura i pehar, drugoplasirani 500 Eura i prigodni pehar, dok će treći i četvrti igrači dobiti 250 Eura i pehar.



Utješne nagrade za igrače koji osvoje od 5. do 8. mjesta iznose 50 Eura, a za poziciju od 9. do 16. mjesta 25 Eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.