Paintball turnir na Igmanu

Adrenalin sa planiniskim vazduhom

Paintball turnir na Igmanu

M. Skaka

U organizaciji Paintball kluba Avantura i Energy Group doo, 14. i 15. Maja 2011. će na Igmanu biti održan prvi međunarodni paintball turnir Sarajevo Tactical Tournament 2011.

Na turniru će učestvovati 15 klubova iz nekoliko zemalja okruženja čiji će tročlani timovi odmjeriti snage na profesionalnom paintball terenu po Millenium-ovim pravilima.

Svakako je bitno napomenuti da, pored profesionalnih timova, pravo učešća imaju i amaterski te da je konkurs za prijavu ekipa otvoren za sve ljubitelje paintballa – sporta koji doživljava sve veću ekspanziju u Bosni i Hercegovini. Paintball klub Avantura i Energy pozivaju stoga sve zainteresirane da prijave ekipe i pridruže se ovoj značajnoj sportskoj manifestaciji.

Ekipe će se takmičiti u trominutnim mečevima po sistemu „race to two“ ili na dvije dobijene partije. Takav sistem takmičenja obećava vrlo dinamičnu i atraktivnu predstavu što će razveseliti i sve one koji se ne žele takmičiti već samo provesti jedan ugodan i nadasve zanimljiv dan na planini uz specijalitete sa roštilja i osvježenje.

Više detalja dostupno je na službenoj stranici turnira www.stt.ba, na e-mail adresu [email protected] i na
broj telefona +387 63 030 124.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti