Možda bi i pobijedio, da mu "nešto" nije ispalo: Urnebesna situacija na Svjetskom prvenstvu

Krenuo je dobro, a onda...

Možda bi i pobijedio, da mu "nešto" nije ispalo: Urnebesna situacija na Svjetskom prvenstvu

E. Ganibegović

Jedno od takmičenja koje se održavalo tijekom U20 Svjetskog prvenstva u atletici u Caliju u Kolumbiji bio je desetoboj.

Na njemu je sudjelovao Talijan Alberto Nonino koji je uspješno započeo natjecanje u utrci na 400 metara, trčeći srednjom stazom. Tijekom trčanja vidjelo se kako svako malo poseže za međunožjem.

Španski novinar David Sanchez de Castro objavio je snimku na Twitteru i dodao kako je tijekom trčanja Talijanu ispao penis.

"Penis mu je pobjegao sa strane hlačica i morao ga je držati jer mu nije davao da trči kako treba. To je normalno", napisao je novinar.

Unatoč činjenici da je Nonino poveo na početku utrke, problemi su omogućili protivnicima da ga stignu. Talijan je natjecanje završio s rezultatom 51.57 sekundi.

Talijanski trkač osvrnuo se na situaciju na Instagramu:

"Samo želim pisati o tome šta se događa na blogovima i na društvenim mrežama općenito. Shvatam da je očito bila nesreća i želio bih reći da sam svjestan reakcije i da mi ne trebaju slati poveznice na blogove. Ja se sada pokušavam smijati, ali u početku sam se osjećao užasno i zahvalan sam svojim prijateljima i obitelji što su mi pomogli prebroditi ono što se dogodilo nakon trčanja", napisao je u storyju. 

Najzad, 18-godišnjak je dodao kako je srećom imun na takve situacije.

"Novinarski svijet je zabrinut zbog zlostavljanja u Italiji i diljem svijeta, a onda objavljuje članke koji bi mogli učiniti mnogo štete ranjivijoj osobi", dodao je.

Top Komentari

SA1921BA
Trco preko kurza
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti